About…

Hoe kan ik alles wat ik leuk vind in mijn werk te combineren? Nou door dat gewoon te doen! Als industrieel ontwerper wordt je breed opgeleid en hiermee kun je alle kanten op. Daarnaast vind ik het ook nogal leuk om mezelf vele technieken aan te leren. Van Glas in Lood, keramiek en houtbewerking ik heb het allemaal wel gedaan. Maar de voorliefde voor stof en het opknappen van meubels heeft er van jongs af aan al ingezeten.

Tijdens mijn baan als Design engineer voor Vacu Vin/ Tommorow’s kitchen kon ik al vele technieken gebruiken voor het maken van prototypen. 3Dprinting, draaien, frezen, afgieten maar ook naaien. Inmiddels had ik daar een soort naaiatelier voor het maken van alle textiele prototypen. Daarnaast heb ik altijd al in mijn vrije tijd stoelen bekleed, voor mezelf en voor anderen. Stapje voor stapje en door het heel veel, heel veel, en maar weer opnieuw te doen hoop ik dit ambacht te leren. Want wat is het een mooi vak! En hoe fijn als je iets weer een tweede leven kan geven….wat anders misschien wel bij het grof vuil terecht komt.

Dus heb je nog iets staan, wat eigenlijk niet meer in je interieur past, of versleten en doorgezakt is, ik red het graag van de schroothoop. Voor ieder budget is wel een oplossing te vinden. Ik denk graag mee.

Dus waardeer het repareer het!

Liefs Vanessa